Canon Powershot G1X Mark II

Dankzij de grote sensor en het snelle F/2 zoomobjectief levert de PowerShot G1 X Mark II DSLRprestaties en veelzijdigheid met het formaat van een compactcamera.


Voordelen

 • Grote 1,5type 18,7 x 14,0 mm Canon CMOSsensor met multiaspect shooting
 • Maak 12,8 Megapixel fotos (3:2) en movies in Full HDvideo met DSLRbeeldkwaliteit
 • Wees creatief met scherptediepte, met een snel f/23.9, 24mmobjectief met 5x zoom en een diafragma met 9 lamellen
 • Snelle beeldverwerking en gevoelige bediening dankzij DIGIC 6
 • Maak de prachtigste fotos, zelfs bij weinig licht, dankzij HS System en max ISO 12.800
 • De Intelligent ISbeeldstabilisatie beschermt tegen camerabewegingen
 • Nauwkeurige 31punts AiAF. Nauwkeurige handmatige scherpstelling dankzij Manual Focus Peaking
 • Instelbare Dual Control Rings en een intuïtief touchscreen voor een bediening die aan al je wensen voldoet
 • WiFi en Image Sync voor het eenvoudig delen van fotos en het maken van backups. Maak verbinding met een smartphone of tablet om opnamen op afstand te maken
 • Optionele EVF voor een traditionele bediening
 • 14 bits RAW en DPPsoftware integreren probleemloos in elke workflow

DSLRbeeldkwaliteit met een compactcamera

De grote 1,5type sensor van de PowerShot G1 X Mark II heeft een oppervlak dat gelijk is aan de APSC, met een formaat van 18,7 x 14,0 mm. Hij heeft een resolutie van 12,8 Megapixel (3:2) en gebruikt Canons CMOStechnologie voor DSLRbeeldkwaliteit. Gebruik de Multiaspect Sensor om 12,8 Megapixel afbeeldingen met een hoogtebreedteverhouding van 3:2 of 13,1 Megapixel afbeeldingen met een hoogtebreedteverhouding van 4:3 met dezelfde effectieve brandpuntsafstand vast te leggen.

Geweldige prestaties bij weinig licht

De 1,5type sensor van de PowerShot G1 X Mark II en DIGIC 6processor staan garant voor geweldige prestaties tot ISO 12.800. HS System, in combinatie met een lichtsterk f/23.9 objectief, zorgt voor prachtige opnamen bij weinig licht, voor superieure helderheid en kleuren, ongeacht de omstandigheden. Intelligent IS selecteert uit 8 opties de optimale modus voor de Optical Image Stabilizer om onscherpe fotos door camerabewegingen te verminderen.

Precisieobjectief met 5x zoom

De PowerShot G1 X Mark II beschikt over een 24mmultragroothoekobjectief met 5x optische zoom. Met Canons precisietechnologie en deskundigheid op het gebied van geavanceerde objectieven voor scherpe beelden met een hoge resolutie. Grote 1,5type sensor, in combinatie met het lichtsterke f/23.9 diafragma met 9 lamellen zorgt voor een perfecte isolatie van onderwerpen met een vloeiende achtergrondvervaging.

Leg het moment vast

Een DIGIC 6processor zorgt voor een snelle, gevoelige bediening, dus je bent altijd klaar om dat ene beslissende moment vast te leggen. Intensieve 31punts AiAF vergrendelt de scherpstelling van onderwerpen snel en nauwkeurig, terwijl je de scherpstelling handmatig kunt aanpassen met een van de Dual Control Rings rond de objectiefcilinder van de camera. Manual Focus Peaking draagt nog verder bij aan de nauwkeurigheid door gebieden waarop is scherpgesteld te markeren.

Wireless opnamen op afstand en Image Sync

Verbind de PowerShot G1 X Mark II via WiFi met een compatibele smartphone via de speciale Mobile Device Connect Button van je camera of NFC. Als de verbinding is gemaakt, kun je met de Canon Camera Windowapp de PowerShot G1 X Mark II op een afstand van maximaal 5 m wireless bedienen. De Mobile Device Connect Button kan ook worden gebruikt voor Image Sync, zodat je fotos en movies eenvoudig kunt opslaan op je computer, Flickr en Google Drive, via CANON iMAGE GATEWAY.

Speciaal voor jou ontworpen

Pas de PowerShot G1 X Mark II aan jouw werkwijze aan. Vaak gebruikte functies kunnen worden toegevoegd aan een aangepast menu zodat je ze makkelijker kunt vinden als je ze nodig hebt. Instelbare Dual Control Rings rond de objectiefcilinder van de camera kunnen worden geprogrammeerd om verschillende instellingen aan te passen.

Leg beelden vast vanuit alle hoeken

Een hoogwaardig LCDtouchscreen, met een resolutie van 1.040k dots, gebruikt sRGBkleurweergave voor perfecte kleurgetrouwheid, helderheid en contrast. Dankzij het kantelscherm en de intuïtieve bediening is de PowerShot G1 X Mark II snel en eenvoudig te gebruiken, zelfs bij het maken van opnamen vanuit ongebruikelijke hoeken. Rust de camera uit met een optionele gevoelige elektronische zoeker voor een traditionelere bediening.

Nieuwe creatieve mogelijkheden

Experimenteer met geavanceerde opnamemodi en ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden. De Handheld HDR en de Background Defocusmodi leggen meerdere afbeeldingen snel achter elkaar vast en voegen ze samen voor een professioneel ogend resultaat. De Star modi bieden een gemakkelijke manier om spectaculaire astrofotografie vast te leggen.

Naadloze workflow

14bits RAWbestanden en Canon DPPsoftware optimaliseren de kwaliteit tijdens de nabewerking en integreren naadloos in je bestaande bewerk of printworkflows.

Ergonomische hantering

De PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition heeft een grote ergonomische grip voor een gebruiksvriendelijke bediening.

 • € 489,00 Inclusief 21% btw

 • Product is op voorraad
 • Binnen 1-3 dagen verstuurd
 • Verzendkosten € 6,95
 • 100% kwaliteit