EF-610 DG ST EO-ETTL2

De EF610 DG ST is voorzien van een krachtige richtgetal van 61 en is ontworpen om te werken met de nieuwste TTL automatische belichting systemen van alle populaire digitale SLR cameras. Het beschikt over TTL automatische flitsbelichting voor eenvoudige bediening.

De Autozoom functie zorgt er voor dat de hoek van het flitslicht automatisch wordt aangepast aan de beeldhoek van het objectief en heeft een bereik van 24105mm. Indien de uitklapbare groothoekdiffusor wordt gebruikt is het mogelijk de beeldhoek van een 17mm objectief uit te lichten.Omdat de sensor bij de meeste DSLR cameras kleiner is kan het effectieve groothoekbereik nog groter zijn.

De flitskop is draaibaar naar links tot 180 graden en naar rechts tot 90 graden. Tevens kan de flitskop tot 90 graden omhoog worden gezet. Bij bounce fotografie wordt het flitslicht via een licht plafond of lichte wand gereflecteerd waardoor een mooie zachte belichting mogelijk wordt. Tevens kan de flitskop 7 graden naar beneden worden gezet voor closeup en macro fotografie.

Handmatig is de flitser in te stellen op vol en 1/16 vermogen.

Het is mogelijk dat de AF (Auto Focus) van uw camera niet of slecht werkt bij weinig licht. Het AF hulplicht van de EF610 DG ST kan dit probleem oplossen. (Sommige cameras ondersteunen deze functie niet, zie a.u.b. de tabel) Zelfs als de flitser aanstaat zal deze automatisch uitgaan na een bepaalde tijd om de batterijen te sparen. Als u de ontspanknop van de camera half indrukt wordt de flitser automatisch weer ingeschakeld


Gewicht (g) 320
Richtgetal 61
Maximaal richtgetal bij 100 ISO/mm 105
Afmeting 77x139
AF hulplamp Ja
LCD paneel Nee
Autozoom functie Ja
Auto power off Ja
Rode ogen reductie mogelijkheid Nee
Optie TTL draadloos flitsen Nee
Optie slave flash Nee
Deelflits mogelijk Ja
Etui Nee
  • € 189,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad