Nikon Coolpix P900

Als u een enthousiaste fotograaf van wilde dieren of de nachtelijke hemel bent, kunt u met de zeer krachtige 83x optische zoom van de 16megapixel COOLPIX P900 details vastleggen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Maak direct opnamen met de razendsnelle AF en een kortere opnamevertraging, terwijl optische VR (vibratiereductie) van 5,0 stops met dubbele detectie onscherpte beter tegengaat.

De kantelbare monitor en de ingebouwde elektronische zoeker bieden flexibele compositiemogelijkheden voor het maken van gedetailleerde superteleopnamen en Full HDfilms. Opnamelocaties worden precies vastgesteld via ingebouwde ondersteuning voor GPS/GLONASS/QZSS en beelden kunnen direct worden gedeeld met behulp van ingebouwde WiFi¹ en NFC²ondersteuning.

De COOLPIX P900 is vormgegeven voor comfortabel fotograferen en brengt u dichter bij de schoonheid van de natuur dan ooit tevoren.


ZEER KRACHTIGE ZOOM
Leg prachtige details die niet zichtbaar zijn voor het blote oog vast met het NIKKORobjectief met 83x zoom, uitbreidbaar tot 166x Dynamic Fine Zoom¹, dat een dekking biedt van 24 mm groothoek tot 2000 mm tele (kleinbeeldequivalent).

Grote kantelbare lcdmonitor:Creatieve standpunten verkennen en snel veranderende acties kadreren is gemakkelijk met de flexibele, kantelbare Clear Color Display lcdmonitor (RGBW) van 7,5 cm/3 inch met circa 921.000 beeldpunten. De antireflectiecoating zorgt voor een optimale zichtbaarheid bij elk soort licht.

Full HDfilms:Supervloeiende HDfilms (1080/60p) worden voorzien van geluid van hoge kwaliteit doordat de microfoon van richting verandert met de zoom. Met de speciale filmopnameknop schakelt u snel over van fotograferen op filmen.

Timelapsefilm:U kunt met gemak indrukwekkende timelapsefilms creren. U selecteert eenvoudig een onderwerp, waarna een film met tijdovergangen van 10 seconden wordt geproduceerd uit fotos die met behulp van intervalopnamen zijn gemaakt.

Zoommicrofoon:Uw Full HDfilms beschikken gegarandeerd over geluid van hoge kwaliteit doordat de zoommicrofoon van richting verandert in overeenstemming met het gebruik van de zoom.

Element van Super EDglas:Met de krachtige zoom kunt u onderwerpen met al hun details vastleggen. Daarbij blijft de objectiefcilinder toch compact en beschikt deze dankzij het element van Super EDglas over uitstekende eigenschappen die chromatische aberratie tegengaan.

Standen Maan en Vogels bekijken:Moeilijk te fotograferen onderwerpen zoals de maan en vogels kunt u gemakkelijk vastleggen omdat Automatische onderwerpselectie voor eenvoudige scherpstelling en de instellingen zorgt. Zo krijgt u altijd prachtige resultaten.

Grote kijkhoek:Creatieve composities en ongebruikelijke standpunten zijn geen probleem dankzij de lcdmonitor met grote kijkhoek. Maak vanuit een hoog standpunt opnamen over obstakels heen of maak vanuit een laag standpunt opnamen vanaf de ooghoogte van dieren.

Aanpasbare functieknop (Fn):Pas uw manier van opnamen maken aan door vaak gebruikte functies aan de Fnknop toe te wijzen. U kunt de instellingen vervolgens met n druk op de knop wijzigen.

Standknop:Belangrijke instellingen zoals handmatige belichting (P/S/A/M) zijn eenvoudig toegankelijk via de standknop die boven op de camera is geplaatst en eenvoudig met n hand kan worden bediend.

AF met doelopsporing:U kunt al uw aandacht richten op een creatieve compositie van uw opname, want AF met doelopsporing vindt uw onderwerp snel en nauwkeurig en stelt er automatisch op scherp.

COOLPIX Picture Control:Bepaal eenvoudig het uiterlijk van beelden met Picture Controlopties zoals Neutraal voor natuurlijke opnamen, Levendig voor kleurrijke beelden, Monochroom voor zwartwit opnamen of Aangepast voor het aanpassen van maximaal twee instellingen zoals contrast of verzadiging.

Ingebouwde elektronische zoeker:U kunt opnamen moeiteloos kadreren, wat uw stijl van fotograferen ook is, want wanneer uw oog dicht in de buurt van de zoeker komt, zorgt een oogsensor ervoor dat de camera automatisch van opnamen via de monitor overschakelt op de elektronische zoeker.

Terugkeerzoomknop:Een onderwerp dat bij het maken van ultrateleopnamen buiten beeld is geraakt, kan eenvoudig weer in beeld worden gebracht met behulp van een speciale knop naast de zoomknop die de groothoekscherpstelling direct weer herstelt.

Zijzoomknop:U krijgt altijd scherpe opnamen en vloeiende films dankzij de zijzoomknop, waarmee u de zoom met uw linkerhand kunt bedienen. Zo voorkomt u cameratrilling en houdt u de camera stabiel.

Lange gebruiksduur van de accu:Wanneer het erop aankomt, kunt u langer opnamen blijven maken dankzij het verbeterde energiebesparende ontwerp van de accu, waardoor deze langer meegaat bij zowel fotos als Full HDfilms.

Flitscorrectie:U krijgt perfect uitgebalanceerde belichtingen met flitscorrectie (2 tot +2 LW) die zorgt voor het juiste evenwicht tussen de flitssterkte op een onderwerp en de achtergrond, voor een natuurlijk resultaat.

19 onderwerpstanden:Uw camera kan u adviseren over de beste instellingen voor uw opnamesituatie. U kiest de onderwerpstand die het beste bij uw onderwerp en de opnameomstandigheden past en de camera gebruikt automatisch de optimale instellingen.

EXPEEDC2:U krijgt gegarandeerd een uitmuntende beeldkwaliteit met Nikons snelle en krachtige beeldverwerkingssysteem, dat garant staat voor een zeer snelle verwerking met uitstekende prestaties bij een hoge gevoeligheid.

NIKON IMAGE SPACE:Profiteer van 20 GB gratis online opslagruimte in de cloud met NIKON IMAGE SPACE, onze speciale Nikonsite voor het delen en opslaan van beelden. Gratis voor alle Nikongebruikers. Ga voor meer informatie naarwww.nikonimagespace.com.

¹ Hiervoor moet de Nikontoepassing Wireless Mobile Utility (compatibel met iOS en Android&trade) op het smartapparaat worden geïnstalleerd.


² Near Field Communication (NFC) werkt met compatibele smartphones en tablets met Android&trade(Android 4.0 of hoger). Hiervoor moet van tevoren de Nikontoepassing Wireless Mobile Utility worden geïnstalleerd en de beeldoverdracht worden ingesteld.

  • Zeer gevoelige 16 megapixel beeldsensor

  • Krachtige 83 keer optische zoom en 166 keer digitale zoom

  • Ingebouwde GPS, wifi en NFCconnectiviteit

  • Kantelbaar beeldscherm

  • Veel ingebouwde creatieve filters

  • Full HDvideo

  • Op afstand bedienbaar via uw smartphone of tablet

  • € 545,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad