Nikon D3300 DSLR Zwart + 18-55mm VRII

Het leven zit vol verrassende en vreugdevolle momenten die de moeite van het bewaren waard zijn. De kleine en lichteNikon D3300maakt het leuk en gemakkelijk om deze momenten voor altijd te bewaren in de levensechte schoonheid die ze verdienen. Prachtige 24.2 megapixel fotos en full HD videos met haarscherpe details, levendige kleuren en zachte vage achtergronden.

Maak prachtige levensechte fotos en full HD videos
Het nemen van snapshots met een smartphone is handig, maar zijn die fotos goed genoeg voor het bewaren van uw kostbare momenten? Met de D3300 kunt u opnames maken met een snelheid tot 5 beelden per seconde, zelfs bij weinig licht en een hoge ISOgevoeligheid. Uw 24.2 megapixel fotos en 1080p full HD videos zullen zo indrukwekkend en levensecht zijn dat ze u meteen weer terug zullen brengen naar het moment dat u ze gemaakt heeft.

Spectaculaire panoramas, een hulpstand en leuke speciale effecten
Met behulp van de Nikon D3300 is het super eenvoudig en vooral leuk. Kunt u een onderwerp niet n keer vastleggen? Zet de camera dan eenvoudig in de panorama modus en beweeg de camera horizontaal, van links naar rechts, over de scène. De D3300 zal het hele uitzicht als een hoge resolutie panorama vastleggen. Zo eenvoudig is het! De hulpstand biedt u stapvoorstap hulp wanneer u die nodig heeft, het is net alsof u een expert bij u heeft. U kunt eenvoudig creatieve effecten, filters en nog meer toevoegen aan uw fotos.

Compact, lichtgewicht en betrouwbaar
De Nikon D3300 is een kleine en lichte DSLR camera die ontworpen is om comfortabel in uw handen te passen. Alle knoppen zijn zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen zijn. Net als alle DSLR cameras van Nikon is de D3300 voorzien van een optische zoeker die u een natuurgetrouw beeld geven door de lens van de camera. Als u gewend was om een compact camera te gebruiken, zult u merken dat het gemakkelijker is om uw onderwerp te kaderen of bewegende onderwerpen te volgen op een heldere en zonnige dag. U neemt de N{ikon D3300 gemakkelijk overal mee naar toe om al uw mooie momenten en activiteiten in een onberispelijke kwaliteit vast te leggen.

24.2 megapixel sensor
Compact, lichtgewicht en betrouwbaar
5 beelden per seconde
Full HD video
Uitstekende prestaties bij weinig licht
Optionele wifi met deWU1a draadloze adapter

  • € 398,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad