Nikon D810 DSLR Body

De robuusteNikon D810 DSLR Bodyheeft een stof en spatwaterbestendige behuizing van magnesiumlegering en is voorzien van een stabiele sluiter welke een minimum aan trillingen geeft. De fullframe 36.3 megapixel CMOS sensor heeft een breed dynamisch bereik, is zeer lichtgevoelig en biedt een uitstekende scherpte doordat het optische doorlaatfilter er uit is gelaten. De sensor wordt ondersteund door de snelle Expeed 4 beeldprocessor en het 51punts scherpstelsysteem van de Nikon D4s. Ook het bij de Nikon D4s geïntroduceerde RAWS formaat behoort tot de mogelijkheden.

Betrouwbaar en creatief
Het scherpstelsysteem is gebaseerd op 51 autofocuspunten met 15 kruissensoren waardoor bewegende onderwerpen in lastige lichtsituaties moeiteloos gevolgd en vastgelegd kunnen worden. In de GroepveldAF stand heeft u vijf verschillende velden tot uw beschikking waarmee u snel kunt reageren op wat er om u heen gebeurt. Ook het creatieve verlichtingssysteem voor het aansturen van Speedlightflitsers wordt ondersteund. Naast de ingebouwde stereomicrofoon met windruisreductie is er een aansluiting voor een externe microfoon. De audio is uitstekend te regelen doordat u verschillende audioniveaus afzonderlijk kunt fijnstellen. Zelfs het display is qua helderheid en kleurbalans volledig naar uw eigen voorkeuren in te stellen. Dit maakt de D810 een professionele en betrouwbare body waar u uw creativiteit mee kunt uiten en topkwaliteit mee kunt afleveren.

Filmen en opslag
Met de D810 DSLR geeft Nikon u alle vrijheid om te filmen in full HD kwaliteit met een minimum aan ruis, moir of valse kleuren. De HDMIuitvoer zorgt ervoor dat u de beelden gelijktijdig kunt opslaan in de camera en op een externe recorder.De D810 beschikt over twee geheugenkaartsleuven n voor een snelle UDMA 7 compact flashkaart en n voor een SD, SDHC of SDXC geheugenkaart. Dit geeft u de mogelijkheid om JPEG en RAWbestanden apart van elkaar op te slaan, om fotos gelijktijdig op twee geheugenkaarten op te slaan of om uw videobestanden op de ene en fotos op de andere kaart op te slaan. Onder het tabblad Accessoires vindt u naast geheugenkaarten ook allerlei andere handige accessoires zoals kabels en zenders.

Fullframe 36.3 megapixel CMOS sensor
Breed dynamisch bereik en ISO 64 tot 12800
51punts scherpstelsysteem met 15 kruissensoren
Ingebouwde stereomicrofoon en externe microfoonaansluiting
Gebruik de HDMIuitvoer tijdens filmen in full HD kwaliteit
Display instelbaar qua helderheid en kleurbalans
Voorzien van twee geheugenkaartsleuven
Magnesiumlegering body
  • € 3.198,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad