Panasonic Lumix DMC-FZ200 Zwart

De ultieme highspeed camera met LEICA DC lens en F2.8 in het gehele bereik

De Panasonic DMCFZ200 is uitgerust met een hoogwaardige LEICA DC VARIOELMARIT 25mmultragroothoeklens met 24x optische zoom (vergelijkbaar met 25600 mm op een 35mmcamera) en een lichtsterkte van F2.8 over het volledige zoombereik. Dit maakt het mogelijk om bewegende onderwerpen duidelijk vast te leggen bij een korte sluitertijd, ook als het onderwerp ver weg is. Daarnaast is de lens voorzien van een Nano Surface Coating. Het beeld wordt hierdoor bijzonder scherp en ghost en flare worden sterk verminderd. Dankzij de Intelligent Resolutiontechnologie kan de Intelligent Zoom van de DMCFZ200 het zoombereik uitbreiden tot het equivalent van 48x terwijl toch de beeldkwaliteit wordt behouden.

De DMCFZ200 is uitgerust met een nieuwe, zeer gevoelige 12,1megapixel MOSsensor. Samen met de hoogwaardige beeldprocessor LSI Venus Engine zorgt dit voor een verbeterde respons, gevoeligheid en beeldkwaliteit. De nieuwe, zeer gevoelige MOSsensor heeft een uitstekende S/Rverhouding. Dit levert bijzonder heldere beelden op met minder ruis, zelfs als er opnames worden gemaakt bij een hoge gevoeligheid.

De MOSsensor maakt ook de Light Speed AF mogelijk. In combinatie met de snelle opstarttijd van ongeveer 0,95 seconden mist de DMCFZ200 geen enkel spontaan fotomoment. Met High Speed Video kunnen snelbewegende onderwerpen worden vastgelegd bij 100 fps (HD) of 200 fps (VGA).

De DMCFZ200 is uitgerust met een nieuwe 0,2inch EVF (elektronische zoeker) met een hoge resolutie van 1.312.000 pixels en een beeldveld van 100%. Het scherm bevriest nagenoeg nooit, omdat de beeldsnelheid is verhoogd van 30 fps naar maximaal 60 fps. Hierdoor kunnen met deze camera ook snelbewegende onderwerpen bij fel zonlicht worden vastgelegd.

De DMCFZ200 kan hoge resolutie 1.920 x 1.080/50p Full HDvideos in AVCHD Progressiveformaat (MPEG4/H.264) vastleggen. Het AVCHD Progressiveformaat is in hoge mate compatibel met AVapparatuur zoals HD TVs en Bluray Disc spelers. Daarnaast kunnen videos worden afgespeeld door simpelweg de SDXC/SDHC/SDgeheugenkaart in het apparaat te plaatsen of door een mini HDMIkabel aan te sluiten. De gebruiker heeft ook de optie videos op te nemen in MP4formaat bij 25p, een formaat dat beter compatibel is met pcs. De krachtige 24x optische zoom met 2stapszoomfunctie en POWER O.I.S. kan ook worden gebruikt tijdens het maken van videos.
Kenmerken
  • Ultieme highspeed camera met LEICA DC lens en F2.8 in het gehele zoombereik
  • 25mm groothoeklens met 24x optische zoom en Speciale Nano Coating wat ghost en flare tot een minimum beperkt
  • 12megapixel New High Sensitivity MOS Sensor
  • 50p Full HD Video Recording en Dolby Digital Stereo microfoon
  • POWER O.I.S. (optische beeldstabilisatie) Active Mode voor de onderdrukking van handbeweging in zowel foto als video
  • Elektronische zoeker met maar liefst 1.31megapixel

  • € 319,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad