Sony A5100 + 16-50mm + 55-210mm Zwart

Met de nieuwe Sony Alpha 5100 mirrorless camera presenteert Sony een ultra compact - systeemcamera met verwisselbare objectieven. De kleinste ter wereld, volgens Sony.

De Sony a 5100 heeft hetzelfde hybride AF systeem als de Sony a 6000 en deelt ook de 24,3 megapixel APSC cmos beeldsensor en de snelle BIONZ X processor met dit model. Hierdoor moet de nieuwe Sony in staat zijn om perfecte foto's en hoogwaardige Full HD video's te produceren. De Fast Hybrid AF met 179 fasedetectiepunten maakt de scherpstelling uiterst snel en nauwkeurig, ook tijdens het filmen en bij snelle actiefoto's. Het 180 graden kantelbare touchscreen beeldscherm en de ingebouwde WiFi/NFC maken de camera helemaal af.


Ultra compact ontwerp

Wat de Sony a 5100 echt uniek maakt, is het ultra compact ontwerp. Volgens Sony is deze alpha momenteel de kleinste compacte systeemcamera op de markt. Doelstelling van Sony is om de stap naar een csc camera gemakkelijker te maken voor fotografen die een dslr net een brug te ver vinden, maar ontevreden zijn over de resultaten van hun compactcamera (of hun iPhone...).


WiFi / NFC compatibiliteit

De WiFi van de a5100 biedt een doodsimpele compatibiliteit met Xperia of NFC compatible Android smartphones en tablet: een simpele druk op de knop volstaat. Idem voor de Smart Remote Control die je in staat stelt vanaf een smartphone of tablet de camera te bedienen, inclusief live view. Voor niet NFC apparatuur kun je de speciale mobiele app voor iOS en Android downloaden om de camera van afstand te bedienen.


  • € 679,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Handige accessoires