Sony A5100 + 16-50mm Zwart

Met de nieuwe Sony &alpha5100 mirrorless camera presenteert Sony een ultracompacte Emount systeemcamera met verwisselbare objectieven. De kleinste ter wereld, volgens Sony.

De Sony &alpha5100 heeft hetzelfde hybride AFsysteem als de Sony &alpha6000 en deelt ook de 24,3 megapixel APSC cmos beeldsensor en de rappe BIONZ X processor met dit model. Hierdoor moet de nieuwe Sony in staat zijn om perfecte fotos en hoogwaardige Full HD videos te produceren. De Fast Hybrid AF met 179 fasedetectiepunten maakt de scherpstelling uiterst snel en nauwkeurig, ook tijdens het filmen en bij snelle actiefotos. Het 180 graden kantelbare touchscreen beeldscherm en de ingebouwde WiFi/NFC maken de camera helemaal af.

Ultracompact ontwerp

Wat de Sony &alpha5100 echt uniek maakt, is het ultracompacte ontwerp. Volgens Sony is deze alpha momenteel de kleinste compacte systeemcamera op de markt. Doelstelling van Sony is om de stap naar een csccamera gemakkelijker te maken voor fotografen die een dslr net een brug te ver vinden, maar ontevreden zijn over de resultaten van hun compactcamera (of hun iPhone...).

WiFi / NFC compatibiliteit

De WiFi van de &alpha5100 biedt een doodsimpele compatibiliteit met Xperia of NFCcompatible Android smartphones en tablets: een simpele druk op de knop volstaat. Idem voor de Smart Remote Control die je in staat stelt vanaf een smartphone of tablet de camera te bedienen, inclusief live view. Voor nietNFC apparatuur kun je de speciale mobiele app voor iOS en Android downloaden om de camera van afstand te bedienen.

  • € 499,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit