Sony Cybershot DSC-HX400V Zwart

De Sony Cybershot HX400v is een super zoom camera met het uiterlijk van een DLSR maar met het gebruiksgemak van een point and shoot compact camera. De camera beschikt over een 20.4 megapixel beeldsensor en een snelle BIONZ X processor voor uitstekende prestaties bij weinig licht. Het Carl Zeiss Vario Sonnar T objectief met 50x optische zoom en een brandpunt bereik van 24-1200 mm maakt het mogelijk om wijde landschappen vast te leggen maar ook van zeer veraf gelegen onderwerpen. Het diafragma van f/2.8 zorgt niet alleen voor heldere opnamen bij weinig licht maar ook voor een kleine scherptediepte wat ideaal is voor portretfotografie.

Groot kantelbaar LCD display en elektronische zoeker
De DSCHX400 beschikt over een groot 3 LCD display en een heldere elektronische zoeker die het gemakkelijk maken om uw fotos en composities te beoordelen. Maak trillingsvrije en scherpe full HD videoopnamen dankzij de optische beeldstabilisatie. Dit is ook handig bij weinig licht en bij ver ingezoomd filmen of fotograferen. De camera kan tot 10 beelden per seconde met de volledige 20.4 megapixel resolutie continu vastleggen, wat ideaal is voor sportfotografie of het fotograferen van actievolle momenten. U zult echt geen moment meer missen!

360 graden Sweep Panorama en wifi
Om een landschap compleet in n foto vast te leggen beschikt de DSCHX400 over Intelligent Sweep Panorama. Deze functie maakt gebruik van bewegingscompensatie tijdens het fotograferen van panoramas om onscherpte door bewegende figuren op de voorgrond te verminderen. Om uw gemaakt fotos gemakkelijk te kunnen delen met uw familie en vrienden beschikt de camera over ingebouwde wifi en NFC.

LockOn autofocus voor verbeterd scherpstellen
Bij het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld voetballende kinderen of vogels, kan het soms moeilijk zijn om het onderwerp scherp en stabiel in beeld te houden. LockOn autofocus maakt gebruik van meerdere scherpstelpunten die het onderwerp herkennen en houdt dit scherp in beeld, zelfs als het beweegt.

Kenmerken

20.4 megapixel beeldsensor
Carl Zeiss lens met 50x optische zoom
3 LCD display
Full HD video
Optische beeldstabilisatie
10 beelden per seconde
360 graden Intelligent Sweep Panorama
Geïntegreerde wifi en NFC connectiviteit

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

NPBX1 liion accu
Netadapter ACUB10C/UB10D
Netsnoer
MultiUSB kabel
Schouderriem
Lensdop
Gebruiksaanwijzing
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 379,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Handige accessoires

Tags: sony hx400v compact camera superzoom