Sony Cybershot DSC-HX90V Zwart

De HX90 heeft een hoogwaardige optische zoomlens van ZEISS met een verbluffend bereik, een OLED TruFinder&trade voor natuurgetrouwere weergave van hoe jouw opname eruit komt te zien, en een lcdscherm dat naar achteren kan worden gekanteld zodat jij selfies kunt maken.

Kijk verder, verbreed jouw beeld
Je ziet nóg beter waar je op richt met de kleinste digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED TruFinder&trade en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden. De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt.

De ingredinten van grootse beeldkwaliteit
De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOSbeeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat.

Verder, dichterbij en breder
De Zeiss VarioSonnar T*lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie highprecision optica waarmee je scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24720 mm vastlegt.

Vermaarde ZEISSoptica
De legendarische kwaliteit van ZEISS zorgt voor briljante scherpte, rijk contrast en minimale vervorming.

Exmor RCMOSsensor
Een Exmor RCMOSsensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht voor mooiere details in elke opname.

BIONZ X&tradebeeldverwerkingsprocessor
Het resultaat: realistischere details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis.

Moeiteloos bedienen
Jij bepaalt hoe je een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast&mdashzo gemakkelijk dat je deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.

Meer grip en meer controle
Maak het je gemakkelijk en voeg handmatige scherpstelling, stapsgewijze zoom of andere functies toe aan de bedieningsring. Het duurzame toestel ligt prettig in de hand voor optimale stabiliteit.

Instellen zoals je dat wilt
Onder de zeven aanpasbare knoppen/toetsen is n Functionknop waaraan je 12 veelgebruikte functies kan toewijzen. Aan de overige zes knoppen kan je elk n functie toewijzen.

Gemakkelijk en duidelijk zien welke opnamen je maakt
Het flexibele lcdscherm kan tot 180 graden worden gekanteld voor gemakkelijker en comfortabeler kaderen, met name als je fotos vanuit een lage positie neemt.

OLED TruFinder
Deze intrekbare OLED TruFinder&trade met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch.

Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus
Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen.

Kies de opnamestijl die jij wil
Je kan nu op meer manieren jouw film perfectioneren, precies zoals de situatie vereist of zoals jij het wilt. Of je nu gewoon even snel wat actie wilt delen of de film wilt opslaan in hogere resolutie om later te bewerken, je filmt op de manier die bij jouw doel past. Stel eenvoudig de indeling, modus, belichting en andere opties in en filmen maar.

Geniet van films in verschillende indelingen
Je hebt de keuze uit XAVC S3 of AVCHDindeling voor films in hoge resolutie. Je kan de actie zelfs tegelijkertijd in een gecomprimeerd, webvriendelijk mp4bestand opnemen, zodat je het gemakkelijk kan delen.

Weg met die ruis
Intelligent Active Mode met beeldstabilisatie over 5 assen4 en geavanceerde frameanalyse compenseert camerabewegingen tijdens de filmopname en minimaliseert ruis die vaak ontstaat bij handheld opnamen.

Wees creatief
Kies uit de modi P/A/S/M (AEprogramma / diafragmavoorkeuze / sluitervoorkeuze / handmatig) voor het bepalen van de belichting en aanpassing van de achtergrondvervaging in films en fotos.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Laat iedereen wat er verder allemaal mogelijk is met jouw opnames. Verbeter je fotos, deel jouw beeldmateriaal draadloos, breng je reis in kaart&mdashspelen met je camera was nog nooit zo leuk.

Deel met gemak&mdashbediening op afstand
Gebruik de ingebouwde NFC&trade/WiFi voor het versturen van films en fotos van je camera naar andere mobiele apparaten. Even aanraken en jouw mobiele apparaat en camera zijn verbonden.

Cameraapps van PlayMemories5
Haal alles uit de cameraapps van PlayMemories waarmee jij je camera en beelden nog functioneler, vindingrijker en leuker maakt.

Mijn beste portret
Voeg effecten toe die huid verzachten en verhelderen en ogen laten spreken.

Intelligente afstandsbediening
Bedien de belichting en sluiter en ontvang fotos met een smartphone.

Naar smartphone synchroniseren
Zet automatisch na uitschakeling fotos over naar een mobiel apparaat.

Kies jouw stijl
Met een optionele accessoire set met zachte behuizingshoes, lenshoes en schouderband (LCJHWA, beschikbaar in drie kleuren) bewaar jij je camera in stijl. De behuizingshoes hoeft niet te worden verwijderd tijdens het fotograferen.

  • € 399,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Handige accessoires

Tags: Sony HX90V GPS Compact Camera