Sony Cybershot DSC-RX100 III Zwart

De krachtigeSony CybershotDSCRX100M3is voorzien van dezelfde 20.1 megapixel backilluminated beeldsensor als de RX100M2 maar heeft een lichtsterk objectief met een brandpuntsbereik van 2470mm en een diafragma van f/1.82.8. Op 70mm is dit objectief ideaal voor het maken van portretten terwijl op 24mm groothoek u meer van de omgeving vast kunt leggen wat weer ideaal is voor landschaps en architectuurfotografie.Het ISO bereik is uitgebreid naar 25600 zodat de camera nog beter voorbereid is op opstandigheden met weinig licht. Maar het meest bijzondere aan de RX100M3 is wel de ingebouwde popup elektronische zoeker. U kunt dus kiezen tussen het maken van de compositie via het kantelbare LCD display maar ook voor het gemak van een elektronische zoeker. Deze laatste is zeer handig om precieze en stabiele composities te maken, zeker in omstandigheden met veel omgevingslicht.

Full HD filmen
Natuurlijk beschikt de RX100M3 over full HD opnamemogelijkheden. De videoopnames worden opgeslagen in het XAVC S formaat. Dit is hetzelfde formaat als gebruikt in Sonys A7s. Sony raad aan om een SDXCgeheugenkaart van Class 10 of hoger te gebruiken voor het maken van opnamen in het XAVC S formaat. U kunt bovendien opnamen maken in full HD met AVCHD en deze eenvoudig bewerken in de vele beschikbare videobewerkingsprogrammas. Ook is het mogelijk gelijktijdig opnamen te maken AVCHD of XAVC S en MP4indeling voor het gemakkelijk delen van videos via social media of internet.

Gebruiksvriendelijk
Met het 180 graden naar boven kantelbare 3.0 LCD display kunt u alle kanten op maak composities en ontdek nieuwe hoeken. De automatische instelling van deSony DSCRX100M3 past de instellingen automatisch aan naar gelang de omgeving waar u zich bevindt. Wilt u de camera liever handmatig instellen, dan is dit ook mogelijk. Met de handige bedieningsring rond de lens kunt gemakkelijk de sluitertijd, het diafragma en nog veel meer instellen voor extra creatieve vrijheid. U kunt bovendien de aanpasbare knop gebruiken voor elk van de 42 mogelijke functies om de camera helemaal naar uw wens in te richten. Bovendien kunt u via wifi uw gemaakte fotos en videos gemakkelijk delen zonder gebruik te hoeven maken van kabels.

Kenmerken

20.2 megapixel backilluminatedbeeldsensor
Ingebouwde popup elektronische zoeker
Filmen in XAVC S formaat
De f/1.82.8 Carl Zeiss objectief
Fotografeer in RAW of film in full HD kwaliteit met veel detail
180 graden kantelbaar display

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

NPBX1 liion accu
ACUB10C/UB10D USBlader
Micro USBkabel
Polsriempje
Gebruiksaanwijzing
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie

  • € 569,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Tags: Sony RX100 MIII compact camera