Sony Cybershot DSC-RX100 Zwart

Info
DeSony Cybershot DSCRX100is gericht op de veeleisende fotograaf die zich vooral bezig houdt met onderwerpen zoals portret, straat of reisfotografie. Zijn compacte formaat en highend specificaties maken dat de Sony Cybershot DSCRX100 zich uitstekend leent om ingezet te worden als tweede camera waarbij een hoge beeldkwaliteit zoals bij een systeem of spiegelreflexcamera is vereist. Door zijn kleine formaat is de Sony Cybershot DSCRX100 ideaal om altijd bij de hand te hebben.

Grote 1 inch Exmor CMOS sensor
DeSony Cybershot DSCRX100is voorzien van een 1 inch formaat EXmor CMOS sensor met een effectieve resolutie van 20.2 megapixel. Deze sensor is door Sony zelf ontwikkeld en is ongeveer 4x groter dan de 1/2.3 inch sensor die in de meeste andere compactcameras wordt toegepast. Door het grotere formaat is de sensor in staat om veel meer licht te vangen. De camera heeft een maximaal ISObereik van maar liefst 25.600 ISO!

Lichtsterke Carl Zeiss VarioSonnar T* zoomlens
De camera is voorzien van een lichtsterke Carl Zeiss Vario Sonnar T* lens met een 3.6x optisch zoombereik. Dit komt overeen met een bereik van 28100mm kleinbeeld (35mm). De 7 afgeronde diafragmabladen zorgen voor een mooie, vloeiende onscherpe achtergrond (bokeh). Het compact ontwerp van het objectief wordt mogelijk gemaakt door toepassing van een AA (Advanced Aspherical) glaselement. De Exmor CMOS sensor en de Carl Zeiss VarioSonnar T* zoomlens worden aangevuld door een geoptimaliseerde BIONZ processor. Deze combinatie staat garant voor praktische toepassing van de maximale ISO van 25.600 en wordt bijgestaan door de Multi Frame Noise Reductionfunctie. Dezefunctie moet ook in deze hoge ISOinstelling zorgen voor ruisarme beelden. De krachtige beeldverwerking maakt het mogelijk om een maximale snelheid van 10 beelden per seconde, in de hoogste resolutie) te fotograferen en een AFlock van 0.13 seconden.
Kenmerken
Grote beeldsensor van 1 inch (inhouse gemaakt). 4x zo groot als de sensor van de normale compact cameras
Carl Zeiss VarioSonnar T* 3.6x optische zoom lens. Super Bright f/1.8
Handmatige controle met de ring om de lens voor diverse instellingen
3 inch display met 1.229K dots WhiteMagic&rdquo (extra witte pixel om in fel zonlicht toch het scherm te kunnen zien)
Luxueuze metalen body in een compact formaat zonder compromis op beeldkwaliteit

  • € 385,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit