Sony Cybershot DSC-W830 Roze

De volautomatischeSony Cybershot DSCW830 compact camerais een stijlvolle en eenvoudige 20.1 megapixel camera met 8x optische zoom, beeldstabilisatie en een hoogwaardig Carl Zeiss objectief. Het menu en de indeling zijn helder in een oogwenk schakelt u van fotograferen naar filmen in HD kwaliteit of het maken van een 360° panoramafoto. Zelfs als u geen verstand heeft van fotografie kunt u met deze camera fotos maken die niet misstaan in een fotoalbum.

Zoombereik en kwaliteit
Met 8x optische zoom en 25mm groothoek kunt u alles vastleggen. Maak een indrukwekkende overzichtsfoto of zoom verder in voor het maken van een gedetailleerde closeup. De beeldstabilisatie vangt trillingen en bewegingen van uw handen op en compenseert deze tot het beeld stilstaat. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken over onscherpte, zelfs niet als u zich in een donkere omgeving bevindt. De ingebouwde flitser komt van pas in extreem donkere situaties of als u schaduwen wilt opvullen.

Panoramas en effecten
Het maken van een panorama is nog nooit zo makkelijk geweest: de Sony Cybershot DSCW830 voegt een reeks achter elkaar opgenomen fotos toe tot een volledige panoramafoto. En u kunt portretten bewerken zonder dat daar een computer aan te pas hoeft te komen. U kunt eenvoudig onregelmatigheden bewerken met schoonheidseffecten, zodat iedereen er op zijn of haar best uit ziet!

Kenmerken

Stijlvolle en eenvoudige 20.1 megapixel camera
Hoogwaardig Carl Zeiss objectief en 8x optische zoom
Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe fotos
Neem videos op in HD kwaliteit
Maak 360° panoramafotos
Ingebouwde flitser

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

NPBN1 accu
Oplader
Netsnoer
Polsriem
USBkabel
Handleiding
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 119,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit