Canon EOS 80D + EF-S 18-55mm IS STM

  Canon EOS 80D + EF-S 18-55mm IS STM


  Een krachtige, veelzijdige en responsieve camera waarmee je je creativiteit kunt ontplooien. De EOS 80D blinkt uit in sport-, portret-, landschaps-, straat-, reis-, en nachtfotografie, maar ook in het maken van serieuze films, dankzij innovatieve technologieën waarmee je in elke situatie verbluffende resultaten behaalt.

  45-punts cross-type AF-systeem

  Leg supersnelle sporten zelfs onder schijnwerpers haarscherp vast, dankzij een zeer responsief en nauwkeurig autofocussysteem dat ook bij slechte lichtomstandigheden tot -3 EV werkt.  Dankzij een 45-punts cross-type AF-systeem heb je de vrijheid om een AF-punt of AF-gebied te kiezen dat bij je compositie past. Het biedt ook meer precisie en controle over grotere focusgebieden voor verbluffende resultaten, ongeacht waar je onderwerp zich binnen het frame bevindt.

  Continu opnemen met 7 fps

  Vergroot je kansen om dat vluchtige moment vast te leggen dankzij continu opnemen met een maximale snelheid van 7 fps bij volledige resolutie. Ideaal voor snelle sporten en het vastleggen van wilde dieren.

  27 f/8 compatibele AF-punten

  Blijf haarscherpe beelden vastleggen met het autofocussysteem als je verschillende lenscombinaties en extenders gebruikt, dankzij 27 AF-punten die scherpstellen bij f/8 ondersteunen.

  Naar wens aan te passen bedieningsknoppen

  Geniet van de controle en flexibiliteit van een EOS-body uit het middensegment, dankzij instelbare bediening, een LCD-paneel aan de bovenzijde en Live View, waardoor je eenvoudig instellingen kunt bekijken en de camera snel kunt aanpassen aan je behoeften.

  Verbluffende foto- en filmkwaliteit onder vrijwel alle omstandigheden

  Leg je creativiteit vast met de kwaliteit die het verdient. EOS 80D levert prachtige beelden onder verschillende lichtomstandigheden. Dankzij de 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor en DIGIC 6-processor zijn de beelden gedetailleerd, kleurrijk en sfeervol en kunnen ze direct worden bewerkt en weergegeven.

  7560-pixel RGB+IR-meetsensor

  Geniet in vrijwel elke situatie van nauwkeurige en consistente belichting dankzij de 7560-pixel RGB+IR-meetsensor die zowel infrarood- als zichtbaar licht detecteert.

  Natuurlijke opnamen bij weinig licht

  Maak sfeervolle foto's als het lichtniveau daalt dankzij het grote ISO-bereik van ISO 100 -16.000 (H:25.600). Hierdoor heb je minder vaak een flitser nodig en kun je hogere sluitertijden gebruiken.

  Knipperdetectie

  Knipperdetectie zorgt voor consistente belichting en kleur wanneer je continue opnamereeksen maakt bij flikkerend kunstlicht.

  Intelligente zoeker

  Door de circa 100% dekking van de intelligente viewfinder kun je alles tot aan de rand van het frame in beeld zien terwijl ook de opname-instellingen worden weergegeven. Maak onopvallend foto's dankzij de stille continue modus van 3 fps.

  Geïntegreerde Speedlite Transmitter

  Experimenteer met creatieve belichtingsmogelijkheden door Canon Speedlite-flitsers van de camera te halen en te bedienen met de geïntegreerde Speedlite Transmitter van de EOS 80D.

  Klik hier voor technische specificaties.

  • € 1.309,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

  Tags: Canon 80D + EF-S 18-55 IS STM