Canon EOS 6D DSLR + 24-70mm f/4.0 L IS

De CanonEOS 6D DSLRis een fullframe camera met een 20.2 megapixels CMOS sensor en een krachtige DIGIC 5+ beeldprocessor. Samen zorgen ze voor heldere fotos boordevol details waarbij kleuren nauwkeurig worden gereproduceerd en de kleurovergangen subtiel en natuurlijk zijn. Dankzij de fullframe sensor en het compacte ontwerp is de Canon EOS 6D DSLR perfect voor portretten en reisreportages waarbij de nauwkeurige regeling van scherptediepte en een uitgebreid assortiment EF objectieven u nog meer mogelijkheden geven.

Gevoeligheid
De krachtige processor maakt een hoog ISO bereik mogelijk welke zelfs is uit te breiden tot ISO 102400 en biedt ook geweldige technieken voor ruisonderdrukking. De Canon EOS 6D DSLR maakt gebruik van een 11punts autofocussysteem voor nauwkeurige scherpstelling ongeacht de opnamesituatie. Dit wordt versterkt door een crosstype focuspunt voor een betere gevoeligheid tijdens onderbelichte situaties waardoor het zelfs mogelijk is om bij maanlicht te fotograferen.

Op afstand
Het heldere 3.0 Clear View II LCD geeft een een geweldig overzicht over uw composities en maakt het maken van mooie fotos en videos nog makkelijker. De videos zijn natuurlijk in full HD bedraagt. De EOS 6D is uitgerust met GPS wat nauwkeurige locatiegegevens toevoegt aan uw opnames en de GPS Loggermode legt uw volledige route vast, zelfs als de camera uitstaat. De toevoeging van wifi maakt het mogelijk om draadloos uw bestanden naar uw computer over te brengen, maar u kunt deze camera ook met behulp van apps voor Android en iOS op afstand bedienen.

TIPA Award

De TIPA Awards (Technical Image Press Association Awards) gaan naar de beste imaging producten die het afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en in 2013 werd Canon opnieuw geroemd om de breedte, sterkte en toonaangevende kwaliteit van haar gehele productportfolio.Canon ontving deBest DSLR Expertonderscheiding voor de Canon EOS 6D.

Kenmerken

20.2 megapixel fullframe sensor
Sterke, lichte constructie
Maximale ISO 25600, uitbreidbaar tot ISO 102400
11punts AF voor nauwkeurigheid tot 3EV
Locatie vastleggen met GPS
Via wifi op afstand te bedienen met gratis apps voorAndroideniOS
Full HD video
4.5fps
Digic 5+ processor
3:2 wide 3 LCD display


Op de
sitevan Canon kunt u meer informatie vinden over deze camera
  • € 2.799,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad