Fuji Instax Mini 70 Island Blue

De Fuji Instax Mini 70 is ontworpen voor de enthousiaste selfiemaker. De slimme, compacte direct klaar camera wordt het best gekarakteriseerd door verschillende functies voor selfies en het in staat zijn om de foto's direct, fysiek, te kunnen delen met anderen. De Fuji Instax Mini beschikt over een intrekbare Fujinon 60mm /12.7 lens. Deze stelt u in staat om scherp te stellen vanaf 30 centimeter. Dat geldt voor de marcro. Zonder deze modus is de scherpstelafstand 60cm.Voorop de lens zit een kleine spiegel waarmee u perfect kunt zien of uw selfie lukt.

U kunt de ingebouwde flitser gebruiken om uw onderwerpen bij te lichten, maar u kunt de belichting ook zelf aanpassen tot -/+ 2/3 stop.In samenwerking met de automatische belichtingsmodus werkt de flitser goed mee om meer detail in de achtergrond te kunnen krijgen. Verder beschikt deze instant camera over een speciale selfiemodus die ervoor zorgt dat de helderheid goed uitkomt.

De Fuji Instax Mini 70 Instant Camera kan verder worden aangesloten op een statief en beschikt over een selftimer van 10 seconden. Om gelijk het resultaat met die ander te delen is de camera in staat om twee foto's achter elkaar te schieten.  • € 119,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit