JVC GC-PX100

De JVC GCPX100 videocamera legt opnamen vast in full HD en maakt fotos met een resolutie van 12 megapixel. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd full HD video op te nemen en 3 megapixel fotos te maken. De JVC GCPX100 beschikt over een geheugenkaartslot die geschikt is voor SD, SDHC of SDXC geheugenkaarten, een backilluminated 1/2.3 12.8 megapixel CMOS image sensor en een groothoek f/1.2 Super Bright lens. Deze hoogwaardige lens ondersteunt 10x optische zoom, 16x Dynamic Zoom en 200x digitale zoom. De JVC GCPX100 beschikt over een FALCONBRID motor, xv Color en een 3 inch touchscreen LCDdisplay voor eenvoudig opnemen en direct afspelen.

Uitgebreide connectiviteit
De JVC GCPX100 is uitgerust met wifi en een aantal draadloze functies. De draadloze functies zijn ondermeer Index Marking voor beste weergave, Sports Scoring, Live Streaming met STREAM, Live Monitoring met Remote Recording/Snapshot Control, Data Transfer naar tablet, smartphone of PC, One Touch Auto Backup naar PC (HD compatibel), Home Detection Monitoring (Auto Photo Email), Video Email en Geotagging. U kunt de videocamera ook gebruiken gratis downloadbare apps van JVC. Onder deze apps bevindt zich ook de JVC CAM Coach app voor het analyseren van sportprestaties. Alle apps zijn verkrijgbaar voor Androidtelefoons/tablets, iPhone en iPad.

Gebruiksvriendelijke bediening en opties en talloze aansluitmogelijkheden
De JVC GCPX100 beschikt ook over diverse gebruiksvriendelijke opnamefuncties en opties. Hij is uitgerust met een optische beeldstabilisator met Advanced Image Stabilizer (AIS) en Super LoLux. Ook beschikt hij over Intelligent AUTO, Auto REC, highspeed continu fotoopname, Zoom Position Memory en ultraslow motion video. Tevens ondersteunt de JVC GCPX100 highspeed actieopnames tot wel 600fps. Andere opties zijn ondermeer gezichtsherkenning, Smile Meter/Smile Shot, K2 technologie voor audio, een zoommicrofoon, een microfooningang, een hoofdtelefefoonaansluiting, een ingebouwde videolamp en flitser.

Videobewerking en afspeelmogelijkheden
De JVC GCPX100 beschikt over LoiLoFit software voor Everio (alleen Windows), waarmee u uw video kunt bewerken, snel uploaden, uw favoriete scenes selecteren en veel meer. Als u klaar bent met een opname en u wilt deze meteen aan familie of vrienden laten zien dan kunt u dankzij de geïntegreerde miniHDMIuitgang de videocamera rechtstreeks aansluiten op een HD televisie. Eenmaal aangesloten kunt u al uw videoclips op het grote scherm in full HD en dankzij de 1080/50p videouitgang van de videocamera delen met familie en vrienden.

  • € 829,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit