Nikon D610 DSLR Body

DeNikon D610 DSLR Bodyheeft een lichtgevoelige, fullframe CMOSsensor van 24.3 megapixel en een snelle EXPEED 3 beeldprocessor. Uw fotos en full HD videos hebben levensechte kleuren, zijn haarscherp en vol met details. De ISO is uitbreidbaar tot ISO 25600 en de camera is bovendien een stuk sneller dan zijn voorganger, de Nikon D600. Met de nieuwe Stil ontspannen stand kunt u bijna geluidloos opnames maken. Met de lichte Nikon D610 heeft u snelheid, kracht en rust in n body. Van sportfotografie tot momentopnamen waar een hoge gevoeligheid en discretie is vereist. U kunt het aan met deze camera!

Scherpstelling en filmen
Het 39punts autofocus systeem van de Nikon D610 DSLR Body heeft dezelfde gevoeligheid als de Nikon D4. U kunt in iedere situatie nauwkeurig scherpstellen, ongeacht de hoeveelheid licht die aanwezig is. Zelfs het kleinste onderwerp kan met Dynamisch veldAF en 3Dtracking perfect scherp in beeld worden gebracht, ook als het onderwerp in beweging is. De geavanceerde onderwerpherkenning analyseert elk onderwerp waarop u scherpstelt. Dankzij de onderwerpherkenning kunnen ook de automatische belichting en iDDL flitsbelichting zeer nauwkeurig bepaald worden.

De body heeft twee kaartsleuven. Zo kunt u de RAWbestanden en de JPEGbestanden gescheiden van elkaar op laten staan. Dit is een hele veilige manier van werken: mochten er bestanden corrupt raken, dan heeft u het andere kaartje nog! De Nikon D610 biedt u vele functies voor het maken van filmopnamen. Film in full HD kwaliteit met 30p, 25p, 24p of film in 60p, 50p of 25p op 720p. Het geluid wordt automatisch opgenomen met de ingebouwde mono microfoon, maar het is mogelijk om een externe stereomicrofoon aan te sluiten. Daarnaast is er een audiouitgang voor een koptelefoon en kunnen beelden ongecomprimeerd naar externe recorders worden verzonden.

Creatieve functies
Met de Nikon D610 DSLR Body kunt u creatief gezien echt alle kanten op. Maak timelapse opnames zonder berekeningen uit te hoeven voeren, maak intervalopnamen en HDRfotos met een hoog dynamisch bereik voor beelden met een hoge verzadiging en een optimale kleurtoon. Scherpte, verzadiging en kleurtinten zijn naar eigen voorkeur in te stellen op de body via een directe knop. Ook is het mogelijk om rode ogen te corrigeren, de kleurbalans te corrigeren en snelle bewerkingen zoals filters en correcties van vertekening of perspectief toe te passen. Naast de handmatige functies zijn er 19 automatische onderwerpstanden beschikbaar waarmee de camera automatisch de beste sluitertijd, ISO en het beste diafragma voor u bepaalt. De knoppen zijn ergonomisch geplaatst waardoor de body soepel te hanteren is en u de flexibiliteit geeft om snel te reageren.

Kenmerken

Lichte magnesiumlegering body met ergonomisch geplaatste knoppen
Fullframe 24.3 megapixel CMOSsensor en snelle EXPEED 3 beeldprocessor
Nauwkeurige en snelle scherpstelling ongeacht de hoeveelheid omgevingslicht
Hoge ISO gevoeligheid tot 25600 en geavanceerde onderwerpherkenning
Twee kaartsleuven voor het gescheiden opslaan van RAW en JPEG
Demp het geluid van de sluiter met de Stil ontspannen modus
Film in full HD kwaliteit met 30p, 25p of 24p
Voorzien van vele creatieve functies

Op de website van Nikon staat nog
meer informatie.

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

Bodydop
Accu ENEL15
Oplader MH25
Netsnoer
Oculairkapje DK5
Rubberen oogschelp DK21
Beschermkap display BM14
Afdekkapje accessoireschoen BS1
Draagriem ANDC10
USBkabel
Software ViewNX 2
Handleiding
Afkomstig van Nikon Nederland
Twee jaar garantie
  • € 1.259,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit