Ricoh Theta SC Roze

Een slanke en stijlvolle toestel voor het creren van 360 ° sferische beelden, de beige Theta SC van Ricoh platen zowel fotos en Full HD 1080p30 video. De unieke, duallens ontwerp maakt gebruik van twee 12MP 1 / 2.3 sensoren, welke uitgang 14.4MP stills en een totaal gevoeligheidsbereik van ISO 1001600 ondersteuning voor het werken in een breed scala aan lichtomstandigheden. Geautomatiseerde controle belichting is beschikbaar voor zowel fotos als videoopname.. kan echter handmatige belichtingsregeling worden gebruikt in de fotomodus voor het selecteren van sluitertijden tot 1/8000 sec of omlaag naar 1 min Daarnaast HDR Composite en Dynamic range Compensation modi zorgen voor een breder dynamisch bereik om beter behouden hoogtepunt en schaduw detail, kan een selftimermodus worden gebruikt voor creatieve selfies en intervalopnamen gemaakt worden voor het maken van timelapse sequenties


In aanvulling op de imagingmogelijkheden, de Theta SC ook sporten verbeterde sharing mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om zowel films en fotos naar een mobiel apparaat draadloos delen voor het posten online. Ingebouwde WiFi maakt het ook mogelijk op afstand live view en camerainstellingen aanpassen van uw smartphone of tablet. De Theta SC heeft ook een interne oplaadbare lithiumion batterij en 8GB aan opslagruimte voor het opslaan van beelden.

Uniek, twinlens ontwerp bevat lenzen op de voor en achterkant van de camera in staat te stellen de volledige 360 ??° sferische beelden op te nemen bij elke opname. Elke lens heeft een vast diafragma van f / 2 te profiteren werken in omstandigheden met weinig licht, en elke lens heeft een vaste brandpuntsafstand van 3,9 tot in het oneindige aan bijna alle vakken in focus te maken.


Dual 12MP 1 / 2,3 beeldsensor bieden een geïnterpoleerde 14.4MP uitgang om fotos te produceren met een resolutie van 5376 x 2688 equirectangular.


Full HD filmopname wordt ondersteund 1080p30 (16 Mbps) als HD 720p15 (6 Mbps) en clips maximaal 5 minuten lang kan worden opgenomen op een moment.


Automatisch, Handmatig, sluitertijdvoorkeuze en ISO blootstelling Priority modi beschikbaar voor fotos schieten, en de automatische belichting modus is beschikbaar voor videoopname.


Een gevoeligheidsbereik van ISO 1001600 is beschikbaar voor alle opnamestanden te profiteren werken in verschillende lichtomstandigheden. Bij het opnemen van fotos, snelheden sluitertijd variren van 1/8000 sec. 1 minuut zijn mogelijk in de handmatige modus. Snelheden tot 1/8000 sec. en omlaag naar 1/15 sec. zijn mogelijk in videomodus.

Ingebouwde WiFi kunt u verbinding maken met een mobiel apparaat of tablet om afbeelding een live view te krijgen, de camerainstellingen aan te passen, en draadloos overzetten van fotos en video voor direct te delen online. Een speciale Theta + app is beschikbaar voor het bewerken van sferische stills, en een speciale Theta + V app is beschikbaar voor het bewerken van sferische videos.

Sferische beelden kunnen worden gepload naar de Theta 360 website en gedeeld op Facebook, Twitter en Tumblr of geplaatst op Google Maps, Google+ en YouTube. De Theta SC maakt gebruik van de Googleondersteunde Open Sferische Camera API voor volledige compatibiliteit met Googlediensten, met inbegrip van de mogelijkheid om uw foto bollen op de Google Street Viewapp te publiceren voor anderen om te verkennen.


Een 1/4 20 statiefaansluiting is opgenomen in de bodem van de camera voor extra stabiliteit.

Geïntegreerde lithiumion batterij biedt ongeveer 260 opnamen per lading, en het kan via de meegeleverde USBkabel worden opgeladen.

Intern 8GB geheugen kan ongeveer 1600 fullresolutie fotos of ongeveer 63 minuten 1080p video op te slaan.

  • € 229,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Handige accessoires

Ricoh Theta SC Blauw

Ricoh Theta SC Blauw

€ 229,00
Meer info /
Ricoh Theta SC Beige

Ricoh Theta SC Beige

€ 229,00
Meer info /

Tags: Ricoh, 360 graden, video, filmen