Sony A6000 Body Zwart

De razendsnelleSony A6000 ICL camerais voorzien van een 24.3 megapixel APSC formaat sensor en heeft een hybride automatisch scherpstelsysteem welke gebaseerd is op maar liefst 179 scherpstelpunten. Dankzij een hoge ISO gevoeligheid van maximaal 25600 en een geavanceerde ruisonderdrukking kunt u zorgeloos hoge kwaliteit fotos en full HD videos maken in een ruimte met slechte lichtomstandigheden. De A6000 produceert scherpe en heldere beelden met veel details en kleur, altijd en overal. Oók als het onderwerp in beweging is. Met 11 frames per seconde is niets of niemand u te snel af!

Geavanceerde scherpstelling
De grote kracht van de A6000 is de BIONZ X processor die alle belangrijke informatie in een oogwenk verwerkt. Uw onderwerp wordt nauwkeurig gevolgd en de scène waar u zich in bevindt wordt razendsnel herkend. De instellingen worden automatisch aangepast voor het meest optimale resultaat. Naast de 25punts autofocus met contrastdetectie kunt u gebruik maken van het hybride scherpstelsysteem met 179 punten. Waar het onderwerp ook is, het resultaat is haarscherp. Zelfs als een persoon deels is weggedraaid van de camera weet de A6000 scherp te stellen op het gezicht. De scherpstelling is bovendien te vergrendelen en eventueel kunt u de scherpstelling handmatig verfijnen met behulp van de focus peaking functie.

Intuïtief te bedienen
De Sony A6000 ICL is licht van gewicht en is zeer intuïtief te bedienen dankzij een duidelijk menu, het 3.0 kantelbare display en ergonomisch geplaatste knoppen. Maak moeiteloos opnamen vanuit extreem hoge of lage standpunten, creer panoramas en pas de gewenste modus of de instellingen snel aan. Naast de automatische stand is het mogelijk gebruik te maken van n van de handmatige modi waarmee u zelf de instellingen zoals diafragma of sluitertijd bepaalt. U kunt maximaal 12 functies toewijzen aan de Fnknop voor een snelle toegang tot uw favoriete instellingen. De heldere elektronische zoeker geeft alle nodige informatie duidelijk weer en heeft een beelddekking van 100%.

Kenmerken

23.4 megapixel APSC formaat sensor
Gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen
Supersnelle automatische 179punts scherpstelling
Fotografeer in RAW en maak videos in full HD kwaliteit
Profiteer van de geavanceerde ruisonderdrukking
Ingebouwde flitser en een hotshoeaansluiting
Draadloze functies dankzij wifi en NFC

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

Accu NPFW50
Netadapter ACUB10
Schouderriem
micro USBkabel
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 426,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit