Sony A7 III + 28-70

De α7R III biedt een professionele werking in een sterke, compacte behuizing, voor meer flexibiliteit waarmee u in elke situatie geweldige opnamen maakt. Met zoveel kracht, precisie en potentie in handen, legt u unieke ervaringen vast.

Met de combinatie van een beeldsensor met (ongeveer) 42,4 effectieve megapixels en een verbeterde beeldverwerkingsprocessor is de enig mogelijke beperking uw eigen verbeelding.

Verdubbelde effectiviteit van de AF-tracking, zelfs bij continu fotograferen tot 10 fps, helpt de evolutie van stabiele, supersnelle cameraprestaties verder vooruit.

De sterk verbeterde oog-autofocus stelt scherp op ogen en volgt deze met grote precisie en snelheid, zelfs wanneer een onderwerp beweegt, wegkijkt of de ogen neerslaat, of wanneer er sprake is van tegenlicht.

Met SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 via een USB Type-C™-connector is supersnelle gegevensoverdracht naar pc mogelijk voor soepele verwerking van grote RAW-gegevensbestanden.

Pixel Shift Multi Shooting biedt een fenomenale resolutie, kleurbetrouwbaarheid en textuurweergave waarmee de sfeer van het onderwerp en de omgeving echt wordt vastgelegd.

Innovatie die 4K HDR-beelden met hoge resolutie, een breed dynamisch bereik en een breed kleurenbereik ondersteunt, resulteert in films die bijna tastbaar lijken.

De Quad-VGA OLED Tru-Finder met hoge resolutie biedt een natuurlijk zoekerbeeld met hoge precisie. De functionele voordelen van een elektronische zoeker, zoals goede zichtbaarheid in het donker en AF-mogelijkheden bij gebruik van het vergrote display, zijn verder verbeterd voor krachtige ondersteuning bij opnamen. De α7R III is daarnaast extra veelzijdig dankzij de kleine, lichte behuizing, die robuust en stevig genoeg is voor intensief gebruik.

Tipa Award voor de beste Full Frame systeem camera 2018


  • € 2.499,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Handige accessoires