Sony A77 II Body

Met de Sony Alpha SLTA77 II zet Sony weer een dijk van een DSLR in de markt. Voorzien van de nieuwste 24.3 megapixel sensor en de snelle BIONZX beeldprocessor is het voor de SLTA77 II een fluitje van een cent om de meest uiteenlopende situaties haarscherp vast te leggen. Maar wat deze camera op dit moment echt eruit laat springen is het scherpstelsysteem. Niet minder dan maar liefst 79 autofocus, waarvan er zich 15 in het meest gebruikte focusgebied bevinden, maken het scherpstellen tot kinderspel.


Sneller scherpstellen
De 79 autofocuspunten stellen de A77 II in staat tot een enorm scherpstelbereik. En dankzij de aansturing door de BIONZX processor is het voorspellende vermogen bijna verbluffend. Bij het gebruik van de Lockon autofocus maakt de processor gebruik van verschillende data die via de sensor binnenkomen en autofocus algoritmes. Hierdoor kan de A77 II zeer nauwkeurig voorspellen wat het gedrag zal zijn van uw onderwerp voor een continue scherpstelling. De autofocus kan worden gefinetuned in 5 stappen van laag voor het volgen van n enkel onderwerp tot hoog voor een dynamische focus wanneer u verschillende onderwerpen op verschillende afstanden vast wilt leggen.

Lichtsterk op foto en videogebied
Het ISO bereik van ISO 100 tot 25600 van de Sony Alpha SLTA77 II maakt dat u fotos en full HD videos, zelfs in situaties met weinig licht, scherp en helder vast kunt leggen. Nog een voordeel van de vernieuwde sensor is het vast kunnen leggen van 12 beelden per seconde in een serie van 60 afbeeldingen. De full HD opnames worden gemaakt met 60p of 24p en door het gebruik van de halfdoorzichtige spiegel komt het beeld tegelijkertijd op de sensor en de autofocussensor. Hierdoor is de focus tijdens het filmen altijd daar waar u de scherpte wilt.

Wifi, NFC en Apps
Op een camera van het merk Sony is het niet meer dan logisch dat er wifi en NFC aanwezig zijn. Voor een merk dat actief is verschillende markten zoals fotografie en mobiele apparaten als smartphones en tablets, is het logisch om deze apparaten onderling gemakkelijk te laten communiceren. NFC maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een wifi verbinding te maken met een mobiel apparaat dat ook NFC heeft door slechts de 2 apparaten tegen elkaar aan te houden. De wifi connectie maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet als verlengstuk van de camera te gebruiken. Gebruik ze als afstandsbediening, stuur uw fotos ermee naar sociale media of bewerk uw opnames zonder hele dure software aan te hoeven schaffen. De App stores van zowel Android als iOS staan vol met Sony Apps die uw foto en videoervaring naar een hoger niveau brengen.

Kenmerken

24.3 megapixel APSC sensor met de snelle BIONZX beeldprocessor
79 autofocuspunten
Comfortabele grip
12 beelden per seconde in een reeks van maximaal 60
Full HD video in 60p of 24p
Wifi en NFC

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
Bodydop
NPFM500H accu
BCVM10 oplader
ACkabel
USBkabel
Schouderriem
Handleiding
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 999,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit