Sony A7R body

De Sony A7R systeemcamera heeft een fullframe 36.4 megapixel Exmor Cmos sensor waarbij het Optical LowPass Filter achterwege is gelaten. Tel hierbij de E-mount body op en de uitkomst is een camera met een verwisselbaar objectieven systeem welke in staat is tot het maken van uiterst gedetailleerde fullframe foto's in een compact, lichtgewicht en veelzijdig jasje. De sensor van de Sony  A7R systeemcamera is voorzien van een nieuw gapless lensontwerp waardoor de efficintie van de opvang van het licht van rand tot rand is toegenomen. De standaard ISO gevoeligheid van 100-25600 biedt een hoge saturatie in situaties met weinig licht of juist heel veel licht.

Snelheid
De nieuwe X BIONZ beeldverwerkingsprocessor reproduceert beelddetails in real time via de extra highspeed processing mogelijkheden. Samen met front end LSI (large scale integration), dat het aller eerste deel van de beeld verwerking versnelt, krijgt u natuurlijkere details, realistisch beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, zowel bij foto's als bij video opnames.

Autofocus
Het nieuwe autofocus systeem is geoptimaliseerd voor de fullframe sensor en beschikt naast de multipoint, centerweighted, and zone focusing over flexible spot focus gebieden. De handmatige focus kan worden geoptimaliseerd voor fullframe of APSC opnames en het nieuwe Eye AF Control zorgt voor een zeer nauwkeurige oog detectie bij opnames waarbij de focus direct op het oog licht zelfs al zijn ze gedeeltelijk afgewend van de camera.

Helder
Full HD videos kunnen worden opgenomen met 24p/60i/60p frame rates en wordt ondersteund in zowel AVCHD als in MP4 codecs. Dankzij de HDMI aansluiting kan de ongecomprimeerde video offcamera op worden genomen en het is mogelijk om stereo geluidsopnamen te maken met zowel de ingebouwde als een externe microfoon. Het kantelbare 3.0 LCD display heeft een resolutie van 1.23 megapixel met toevoeging van White Magic technologie voor beter zicht bij felle lichtinval en de 2.4 megapixel OLED elektronische viewfinder biedt een dekking van 100% en een grote kijkhoek.

Draadloos
Ingebouwde wifi en NFC stellen deSony NEX A7R systeemcamera in staat tot eenvoudige draadloze overdracht van fotos, maar de camera is daardoor ook bijna volledig te bedienen via een smartphone of tablet via de beschikbare apps voorAndroideniOS.

  • € 1.499,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad