Sony A99M2 body

Nieuw topmodel met A-bevestiging

De α99 II levert uitzonderlijk hoge prestaties met de zeer snelle, nauwkeurige AF, snel en continu fotograferen en schitterende resolutie. De beste lens met A-bevestiging die er is.

Kenmerken

42,4 MP full-frame CMOS-sensor met achtergrondverlichting

De α99 II beschikt over een 42,4 MP 35 mm full-frame CMOS-beeldsensor met achtergrondverlichting en biedt een vergroot gevoeligheidsbereik en hoogwaardige prestaties met minder ruis. Ook heeft de camera geen optisch low pass-filter die de scherpte kan aantasten, waardoor elk frame volledig helder is met fijne details.

Supersnelle BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor en front-end LSI

Met detailweergavetechnologie om de essentie van het realisme vast te leggen, diffractiereducerende technologie om de helderheid te behouden, zelfs bij een kleiner diafragma, en gebiedspecifieke ruisonderdrukking om adaptief ruis te verminderen en meer details te reproduceren, verwerkt de BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor de gegevens van de beeldsensor met effectief circa 42,4 megapixels buitengewoon nauwkeurig, voor heldere, natuurgetrouwe beelden met nauwelijks ruis. De α99 II wordt ondersteund door een nieuwe front-end LSI voor een snellere beeldverwerking.

Verbluffende AF- en AE-tracking , zelfs bij een snelheid van 12 fps

Volg uw onderwerp bij alle bewegingen. Dankzij het revolutionaire AF-systeem met hybride fasedetectie legt u de snelle, plotselinge bewegingen haarscherp vast. Dit systeem maakt gebruik van een dichte dekking van AF-punten over een breed gebied, waarbij de nieuwe beeldsensor veel fasedetectiegegevens snel en effectief verwerkt. Met dit geavanceerde AF-systeem, en snellere sluiteractie dankzij een nieuw ontwikkelde laadeenheid in het sluitermechanisme, kunt u met een snelheid van 12 fps fotograferen zonder onderbreking met stabiele AF en AE-tracking. Hierdoor legt u bepalende momenten met de juiste scherpstelling en belichting haarscherp vast.

8 fps continu fotograferen met Live View

De camera kan continu-opnamen met een snelheid van maximaal 8 fps voor Live View maken met een verbeterd weergave-algoritme voor OLED Tru-Finder™ en lcd-beeldscherm. De minimale vertraging in de weergavetijd maakt het volgen van een bewegend onderwerp eenvoudig.

Opnamen zonder flikkerend beeld

Geflikker van TL-verlichting en ander kunstlicht wordt automatisch gedetecteerd en de sluitertijd wordt zodanig aangepast dat het effect ervan op foto's minimaal is. Hierdoor worden afwijkingen in belichting en kleur onderdrukt die anders aan de boven- en onderkant van opnamen bij korte sluitertijden kunnen ontstaan, alsook verschillen in belichting en kleur bij continu fotograferen. Zo kunt u gerust opnamen in verlichte ruimten maken.

Hybride fasedetectie-AF-systeem

α99 II heeft een AF-sensor met 79-puntsfasedetectie en een beeldsensor met 399 fasedetectie-AF-punten in het scherpstelvlak, het grootste aantal ter wereld. Met de originele Translucent Mirror Technology™ van Sony kan licht gelijktijdig de speciale AF-sensor en de beeldsensor bereiken, zodat beide fasedetectiesystemen altijd actief zijn. Het AF-algoritme is ook vernieuwd en ondersteunt nu het hybride fasedetectie-AF-systeem. De brede dekking en hoge dichtheid van AF-punten resulteren in een grotere AF-snelheid en -precisie en merkbaar beter volgen van het onderwerp.

Voor meer kenmerken klik hier.

Voor technische specificaties klik hier.  • € 3.599,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit