Sony Cybershot DSC-H400 Zwart

DeSony Cybershot DSCH400compact camera is een bridgecamera met ultrazoom mogelijkheden, het gebruiksgemak van een compact camera maar het uiterlijk en gedrag van een DSLR. De 20.1 megapixel beeldsensor en de razend snelle BIONZ R beeld processor geven prachtige gedetaileerde beelden met veel contrast. Het krachtige objectief in de DSCH400 is in staat tot een verbluffende 63x optische zoom. Met het 3.0 Clear Photo LCD display en de heldere viewfinder heeft u 2 geweldige mogelijkheden om uw composities te bepalen en terug te kijken.


Stabiele opnames en 360° Sweep Panorama
Maak HD video opnames met behulp van de functies die ook beschikbaar zijn voor fotografie en hou deze beelden scherp en stabiel met de ingebouwde optische en digitale beeldstabilisatie. Dit komt goed van pas wanneer u gebruikt maakt van de 63x zoom, in situaties met weinig licht of wanneer u aan het wandelen bent tijdens het schieten van fotos of videos. De Cybershot DSCH400 is tevens uitgerust met een 360° Sweep Panorama, hierbij houdt u de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk fotos van hoge resolutie en zal deze automatisch aan elkaar linken om zo n grote foto af te leveren. Dit is een geweldige manier om de grootsheid van landschappen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Alleen nog maar lachend op de foto
Met de Intelligent Auto instelling zoekt de Cybershot DSCH400 zelf de beste instelling voor de scène die u op dat moment probeert vast te leggen. Om te voorkomen dat u bij portretten net die grote glimlach mist wordt er gebruik gemaakt van Smile Shutter technologie waarbij er een foto wordt gemaakt zodra er een glimlach wordt waargenomen. U kunt zelf instellen wat de gevoeligheid is van deze instelling waarbij u ook kunt aangeven of de glimlach van een kind of van een volwassene uw voorkeur heeft.

Kenmerken

20.1 megapixel beeldsensor met een snelle BIONZ R beeldprocessor
63x optische zoom
Optische en digitale beeldstabilisatie
3.0 LCD display en viewfinder
Automatische glimlach herkenning
720P HD video opnames

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

Sony NPBX1 accu
Sony ACUB10C adapter
USB kabel
Schouderriem
Lensdop
Handleiding
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 259,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Tags: Sony Cybershot DSC-H400 Zwart