Sony Cybershot DSC-HX60V Zwart

DeSony Cybershot HX60Vcompacte high zoomcamera is uitgerust met een Sony G lens met 30x optische zoom, een 20.4 megapixel beeldsensor en een snelle BIONZ X beeldprocessor voor uitstekende beeldkwaliteit. Deze opvolger van de Sony HX50V biedt verder onder meer full HD video, optische beeldstabilisatie, GPS en wificonnectiviteit. U kunt uw gemaakte fotos en videos bekijken en beoordelen op het 3 grote LCD display of door de camera op uw HDtelevisie aan te sluiten via de micro HDMIaansluiting.

Hoge resolutie fotos en trillingsvrij videos
De HX60V is uitgerust met een 20.4 megapixel beeldsensor die het mogelijk om fotos af te drukken tot posterformaat. Ook is de resolutie hoog genoeg om uitsneden van uw fotos te maken en scherp af te drukken op groot formaat. Dankzij de 30x optische zoom kunt u alle details van onderwerpen, zelfs als u ver bent ingezoomd, tot in detail fotograferen. Uw fotos blijven scherp dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie, waarmee zelfs de kleinste ongewenste bewegingen worden gecompenseerd. Uw full HD videos worden trillingsvrij vastgelegd dankzij de beeldstabilisatie met Intelligent Active Mode.

Handige en professionele functies
Met Intelligent Sweep Panorama maakt u probleemloos 360 graden panoramafotos. Houd de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk fotos van hoge resolutie en zal deze automatisch aan elkaar linken om zo n grote foto te maken. Dit is een geweldige manier om landschappen vast te leggen. Verder beschikt de HX60V over de mogelijkheid om het diafragma en de belichting handmatig in te stellen. De camera beschikt niet alleen over een interne flitser, maar ook over een hotshoeaansluiting. Het is geen enkel probleem om extra accessoires aan te sluiten op de camera zoals een flitser, microfoon of elektronische beeldzoeker.


Ingebouwde GPS en wifi
U vergeet nooit meer waar u die ene speciale foto gemaakt heeft dankzij de ingebouwde GPS waarmee u locatiegegevens aan uw fotos kunt toevoegen. Ook was het delen van uw mooiste fotos en videos was nog nooit zo gemakkelijk. Maak eenvoudig verbinding met uw smartphone, tablet of draadloze netwerk en deel uw fotos en videos direct met uw familie en vrienden op sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Of geef een diashow door de camera op uw televisie aan te sluiten door middel van de microHD aansluiting.

Kenmerken

20.4 megapixel Exmor R CMOS sensor
30x optische zoom
3 Xtra Fine LCD display met 921600 pixels
Full HD video
GPS
Wifi en NFC
Intelligent Sweep Panorama voor 360 graden panoramafotos

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

NPBX1 liion accu
Netadapter UB10C/UB10D
MicroUSB kabel
Polsriem
Gebruiksaanwijzing
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 269,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit