Sony Cybershot DSC-WX350 Wit

De superkleineSony Cybershot DSCWX350 compact cameraheeft een 18.2 megapixel sensor en een groot bereik dankzij 20x optische zoom. Maak opnames in een kleine ruimte, maak indrukwekkende 360° panoramafotos of closeups van slechts 5 centimeter afstand van uw onderwerp..., het kan allemaal! En dankzij de lichtsterke Sony G lens, een hoge ISO gevoeligheid, de ingebouwde flitser, beeldstabilisatie èn de geavanceerde ruisonderdrukking kunt u moeiteloos fotos en full HD videos maken in een ruimte met weinig licht.

Gebruiksvriendelijk en slim
U hoeft eigenlijk niet na te denken over de instellingen: de DSCWX350 heeft een slimme automatische stand, maar ook een scèneselectie met 14 voorgeprogrammeerde scènes voor als u liever zelf kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld de Modus tegen bewegingsonscherpte gebruiken en voor het fotograferen van vuurwerk kiezen voor de speciale Vuurwerk stand. De gezichtsherkenning, de glimlach herkenning en een handige weergave met rasterlijnen helpen u om perfecte portret en landschapsfotos te maken. En het vastleggen van bewegende onderwerpen is geen probleem: met een snelheid van 10 beelden per seconde is het altijd raak! De bediening van de WX350 is bovendien heel gebruiksvriendelijk door het duidelijke menu en een logische plaatsing van alle knoppen. U kunt snel in en uitzoomen en er is een recordknop in handbereik waarmee u direct begint met filmen.

Bewerken en delen
Voor het bewerken van uw fotos heeft u geen computer nodig. Met de Sony Cybershot WX350 beschikt u over 13 beeldeffecten waarmee u bijzondere momenten of een bepaald onderwerp extra kunt benadrukken. Kies bijvoorbeeld voor Toy Camera, Postereffect, Popkleuren, Retrofoto of Zwartwit met een hoog contrast. En het leuke is dat u alles meteen kunt delen via social media of uw weblog dankzij wifi en NFC. Stuur de foto draadloos door naar uw smartphone of tablet en laat iedereen meegenieten!

Kenmerken

Superkleine camera van 164 gram
18.2 megapixel sensor en 20x optische zoom
Gebruiksvriendelijk en slimme automatische stand
Lichtsterke lens en krachtige ruisonderdrukking
Altijd scherpe fotos dankzij de beeldstabilisatie
Kies uit 13 speciale effecten voor uw fotos
Deel alles direct via wifi en NFC

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

Accu NPBX1
Netadapter
Polsriempje
micro USBkabel
Handleiding
Afkomstig van Sony Nederland
Twee jaar garantie
  • € 199,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit