Sony HDR-CX405 videocamera Zwart

Slimmer en eenvoudiger

Voor de mooiste familiemomenten en nog veel meer

De functionaliteit van de Handycam is niet alleen gebaseerd op hoogwaardige technologie, maar ook op menselijke factoren. Zoals de flexibiliteit om te kunnen creren, bewerken en delen en manieren te ontdekken om beelden u echt te laten raken. De focus ligt op zorgeloze maar functionele benaderingen om tot de kern van een onderwerp te komen. De integriteit van Sonys knowhow is gericht op het maken van leuke en spannende films, van begin tot eind. Dus dit is meer dan alleen een nieuwe Handycam, het is een handige manier om uw bijzondere momenten vast te leggen &mdash voor deze generatie en de volgende.

Kenmerken

Optical SteadyShot™ met Intelligent Active Mode

Geavanceerde beeldstabilisatie levert ruisvrij beeldmateriaal, zelfs bij trillende opnamesituaties of trillende handen van de gebruiker.

Groothoeklens tot wel 26,8 mm

Of u nu films of foto's maakt, met de beste groothoeklens uit zijn klasse haalt u meer uit opnamen van landschappen en binnenopnamen wanneer u niet genoeg ruimte hebt om naar achteren te stappen. Zelfs zonder een groothoekconversielens maken de geselecteerde camcorders in de filmmodus opnamen van 26,8 mm2 (hoogte-breedteverhouding van 16:9).

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

De XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid is voor videofilmers die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. XAVC S levert ongelooflijke kwaliteit en is ontworpen op basis van de XAVC-indeling die door professionele filmmakers en omroepen wordt gebruikt. De intelligente datacompressie exporteert gebruiksvriendelijke bestandsgrootten.

Ingebouwde USB-kabel

De ingebouwde USB-kabel in het polsriempje is erg handig voor extra snel opladen en aansluiten op een pc, dus het is niet nodig om een zware USB-kabel of netadapter mee te nemen. Voor opladen zonder pc is een compacte AC-USB-adapter verkrijgbaar (optioneel).

Motion Shot-video

Motion Shot Video speelt een reeks over elkaar gelegde beelden af die de opgenomen actie met hele korte intervallen volgt, zodat u gedetailleerde analyses kunt maken. Tijdens het afspelen kunt u het interval aanpassen of pauzeren om een foto te maken en te delen.

Exmor R®-CMOS-sensor

Deze grote, geavanceerde sensor verbetert de beeldhelderheid, vermindert ruis in donkere omgevingen en maakt zachte achtergrondvervaging mogelijk.

ZEISS-lens

Zowel Sony als Carl Zeiss streven naar buitengewone prestaties en vormgeving, en samen ontwikkelen ze lenzen voor de Handycam®-modellen van Sony waarin de best mogelijke optica met eersteklas elektronica en sensortechnologie worden gecombineerd.

Intelligente automatische modus

Deze functie bepaalt automatisch het soort scène dat wordt opgenomen en optimaliseert een combinatie van instellingen uit drie groepen (gezicht, scène, camerabewegingen). U krijgt de beste resultaten voor wel 90 soorten scènes, zelfs 's nachts en met tegenlicht. Geselecteerde instellingen worden als pictogrammen op het lcd-scherm weergegeven, zodat u deze gemakkelijk kunt raadplegen.

Specificaties

TYPE SENSOR
Exmor R® CMOS-sensor type 1/5,8 (3,1 mm) met achtergrondverlichting
EFFECTIEVE PIXELS (VIDEO)
circa 2,29 megapixels (16:9) 8
LENSTYPE
ZEISS Vario-Tessar®
OPTISCHE ZOOM
30x
HELDERE BEELDZOOM
60x9
SCHERMTYPE
Clear Photo LCD-scherm van 6,7 cm (230.400 dots) breedbeeld (16:9)

Klik hier voor meer informatie.


  • € 239,00 Inclusief 21% btw

  • Product is op voorraad
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd
  • Verzendkosten € 6,95
  • 100% kwaliteit

Tags: Sony, videocamera, Full-HD