Sony HDR-PJ410 videocamera zwart

Slimmer en eenvoudiger

Voor de mooiste familiemomenten en nog veel meer

De functionaliteit van de Handycam is niet alleen gebaseerd op hoogwaardige technologie, maar ook op menselijke factoren. Zoals de flexibiliteit om te kunnen creren, bewerken en delen en manieren te ontdekken om beelden u echt te laten raken. De focus ligt op zorgeloze maar functionele benaderingen om tot de kern van een onderwerp te komen. De integriteit van Sonys knowhow is gericht op het maken van leuke en spannende films, van begin tot eind. Dus dit is meer dan alleen een nieuwe Handycam, het is een handige manier om uw bijzondere momenten vast te leggen &mdash voor deze generatie en de volgende.

Kenmerken

Optical SteadyShot™ met Intelligent Active Mode

Geavanceerde beeldstabilisatie levert ruisvrij beeldmateriaal, zelfs bij trillende opnamesituaties of trillende handen van de gebruiker.

Groothoeklens tot wel 26,8 mm

Of u nu films of foto's maakt, met de beste groothoeklens uit zijn klasse haalt u meer uit opnamen van landschappen en binnenopnamen wanneer u niet genoeg ruimte hebt om naar achteren te stappen. Zelfs zonder een groothoekconversielens maken de geselecteerde camcorders in de filmmodus opnamen van 26,8 mm2 (hoogte-breedteverhouding van 16:9).

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

De XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid is voor videofilmers die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. XAVC S levert ongelooflijke kwaliteit en is ontworpen op basis van de XAVC-indeling die door professionele filmmakers en omroepen wordt gebruikt. De intelligente datacompressie exporteert gebruiksvriendelijke bestandsgrootten.

Ingebouwde projector

Maak en toon beeldmateriaal met slechts één apparaat. Met de fantastische ingebouwde projector laat u uw film (of andere inhoud via de externe ingang) op elk vlak oppervlak zien.

One-touch remote en One-touch sharing

Met de One-touch remote kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als zoeker en afstandsbediening voor een digitale camera. Via One-touch sharing zet u uw foto's en video's over vanaf uw camera. Door de PlayMemories Mobile-app te installeren op uw Android-smartphone of -tablet met NFC vermijdt u ingewikkelde configuratieprocessen en hoeft u alleen uw apparaat tegen de camera te houden om verbinding te maken. U bent nu klaar om met uw camera foto's te maken vanuit eerder onbereikbare hoeken, of groepsfoto's waar u zelf ook in staat — gewoon vanaf uw smartphone. Zet de beelden direct over naar uw smartphone en deel ze via sociale media. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig koppelen.

Exmor R®-CMOS-sensor

Deze grote, geavanceerde sensor verbetert de beeldhelderheid, vermindert ruis in donkere omgevingen en maakt zachte achtergrondvervaging mogelijk.

Specificaties

TYPE SENSOR
Exmor R® CMOS-sensor type 1/5,8 (3,1 mm) met achtergrondverlichting
EFFECTIEVE PIXELS (VIDEO)
circa 2,29 megapixels (16:9) 6
LENSTYPE
ZEISS Vario-Tessar®
OPTISCHE ZOOM
30x
HELDERE BEELDZOOM
60x7
SCHERMTYPE
Clear Photo LCD-scherm van 6,7 cm (230.400 dots) breedbeeld (16:9)

Klik hier voor meer informatie.

  • € 299,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is niet op voorraad